Jump to content


capturing from Sony D10 to Premiere


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 naabero

naabero
  • Guests

Posted 27 January 2006 - 06:52 AM

I am capturing video from Sony D10 to Premiere. Then I view it and hear that audio track is mono. What a *ell? I'm 100% sure that when I was shooting its was stereo and in Premiere, there is anything settings that would block stereo sound.

What is wrong? And sorry my bad english.
  • 0

#2 Phil Rhodes

Phil Rhodes
  • Sustaining Members
  • 12175 posts
  • Other

Posted 27 January 2006 - 07:11 AM

Hi,

There are filters in Premiere that can make sound mono, but you would have to specifically apply them.

Sounds more like a cable fault than anything. However, this really isn't the best place to ask - try creativecow or somewhere, this is more of a camera-specific forum.

Phil
  • 0


Media Blackout - Custom Cables and AKS

Broadcast Solutions Inc

Aerial Filmworks

CineLab

CineTape

Visual Products

Metropolis Post

Willys Widgets

FJS International, LLC

Ritter Battery

Wooden Camera

Paralinx LLC

Tai Audio

Glidecam

rebotnix Technologies

Technodolly

Abel Cine

The Slider

New Pro Video - New and Used Equipment

Rig Wheels Passport

Gamma Ray Digital Inc

New Pro Video - New and Used Equipment

Aerial Filmworks

Wooden Camera

Abel Cine

The Slider

Rig Wheels Passport

Broadcast Solutions Inc

Gamma Ray Digital Inc

Willys Widgets

Tai Audio

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Ritter Battery

CineTape

Technodolly

Metropolis Post

Paralinx LLC

Glidecam

rebotnix Technologies

FJS International, LLC

CineLab

Visual Products