Jump to content


Photo

batchcapturing problem with sony fx1 and fcp 5


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 daniel mahlknecht

daniel mahlknecht
  • Basic Members
  • PipPipPip
  • 190 posts
  • Camera Operator
  • Italy - South Tyrol

Posted 26 March 2006 - 08:36 AM

Hi,
i have now finished editing a 80min movie on final cut pro 5. it was shot with the FX1 and i editet it in dv . now I'm recapturing the footage in HDV. with 90% of the clips this works great, but some clips can not reconnect to the original editing. I also tried to capture these clips manually, but it doesn't wan't them, they get splitt into different pieces. I couldnt find no timecodebreakes or dropouts on the tapes.

maybe someone knows what to do.

thanks
daniel

hi,
i found the problem, in the clip settings the "create new clip on start/stop" was selected, and this made the confusion for the computer. :)
  • 0


Gamma Ray Digital Inc

Technodolly

Broadcast Solutions Inc

Abel Cine

Aerial Filmworks

FJS International, LLC

CineLab

Metropolis Post

Ritter Battery

Tai Audio

Wooden Camera

Rig Wheels Passport

Paralinx LLC

New Pro Video - New and Used Equipment

Willys Widgets

The Slider

Visual Products

rebotnix Technologies

Glidecam

Media Blackout - Custom Cables and AKS

CineTape

Abel Cine

Visual Products

Broadcast Solutions Inc

Ritter Battery

Rig Wheels Passport

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Glidecam

The Slider

CineTape

Technodolly

Tai Audio

CineLab

Willys Widgets

Metropolis Post

Gamma Ray Digital Inc

FJS International, LLC

New Pro Video - New and Used Equipment

Aerial Filmworks

Wooden Camera

Paralinx LLC

rebotnix Technologies