Jump to content


Photo

Sony HDW-730S


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 John Cummings

John Cummings
  • Basic Members
  • PipPip
  • 32 posts
  • Cinematographer
  • Chicago, IL

Posted 28 June 2006 - 07:25 AM

Has anyone out there using the 730S noticed an abnormally high rate of bright/stuck pixels?

I bought this camera to use on reality-type shoots...and have found that it often gets hot as a pistol after it's been running for any length of time. Then the bad pixel thing starts happening...far worse problems than with any other camera I've ever used. I sent it in to Sony under warranty and they hid them. Now the camera is out of warranty and the bad pixels are starting to pile up. Multiple black balances don't hide them...I assume the buffer is totally filled. It's going in for repair again this week.

My theory is that this camera has inadequate cooling and/or design issues with the block.
I know, it's only a 730S, but it's still a chunk of change...I think Sony can do better.

Have a 730S? What's been your experience with this camera?

John Cummings
Chicago
  • 0


Paralinx LLC

Gamma Ray Digital Inc

Broadcast Solutions Inc

New Pro Video - New and Used Equipment

Willys Widgets

Abel Cine

Glidecam

Visual Products

FJS International, LLC

Metropolis Post

The Slider

Ritter Battery

rebotnix Technologies

Rig Wheels Passport

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Wooden Camera

Aerial Filmworks

Tai Audio

Technodolly

CineTape

CineLab

CineTape

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Wooden Camera

Rig Wheels Passport

Metropolis Post

The Slider

Broadcast Solutions Inc

Abel Cine

Willys Widgets

CineLab

Tai Audio

rebotnix Technologies

Technodolly

Glidecam

Aerial Filmworks

New Pro Video - New and Used Equipment

Gamma Ray Digital Inc

Ritter Battery

FJS International, LLC

Paralinx LLC

Visual Products