Jump to content


Photo

Just got my first three color tests back!!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Brian Rose

Brian Rose
  • Basic Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts
  • Student
  • Kansas City area

Posted 30 October 2006 - 09:18 PM

Everyone,
I just got my first test footage back from the lab. My goal was to capture color using black and white film, and thanks in large part to the help of the forum, here are some frame grabs from the footage I shot. It is better than I could have expected!!!

Sorry, not sure why I can't load my pics! How do you do it?

Edited by Brian Rose, 30 October 2006 - 09:22 PM.

  • 0

#2 Mike Rizos

Mike Rizos
  • Basic Members
  • PipPipPipPip
  • 330 posts
  • Other

Posted 30 October 2006 - 11:17 PM

You probably reached your 100k limit for your attachments. Go to My Controls then Manage my attachments and delete your older ones.
  • 0

#3 Michael Collier

Michael Collier
  • Basic Members
  • PipPipPipPip
  • 1262 posts
  • Gaffer
  • Los Angeles, CA

Posted 31 October 2006 - 01:06 AM

If you'd like, email them to me, I will put them on my hosted web server (not my site, which actually is not active, so I got lots of room and bandwidth) and you can simply link the pics to my server.
  • 0


Metropolis Post

Paralinx LLC

Visual Products

Tai Audio

FJS International, LLC

Abel Cine

CineLab

Rig Wheels Passport

Willys Widgets

CineTape

Ritter Battery

Broadcast Solutions Inc

Wooden Camera

Aerial Filmworks

Technodolly

Glidecam

Gamma Ray Digital Inc

The Slider

New Pro Video - New and Used Equipment

Media Blackout - Custom Cables and AKS

rebotnix Technologies

rebotnix Technologies

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Wooden Camera

Ritter Battery

Technodolly

CineLab

CineTape

Abel Cine

FJS International, LLC

Metropolis Post

Gamma Ray Digital Inc

Tai Audio

Willys Widgets

New Pro Video - New and Used Equipment

Broadcast Solutions Inc

Rig Wheels Passport

Aerial Filmworks

Glidecam

The Slider

Paralinx LLC

Visual Products