Jump to content


Photo

Stuttering Motor on bell & howell super 8 camera


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Gaetan

Gaetan

    New

  • Basic Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Student

Posted 27 March 2007 - 02:31 PM

Hi,

I am new to this forum, not sure if this is the correct place to post or not. Hopefully someone can help me.
I recently found a Bell&Howell T20XL Super 8mm camera at my parents house and wanted to try it out with some film. I ordered the film and was about to put it in when I noticed the motor runs fine for about 6-8 seconds or so, then stutters, and stops. If I bang it on the side, it starts up again. Is this just a case of the motor needing some kind of lubrication because it hasn't been used it a long time?

any help would be much appreciated!

thanks

Gaetan
  • 0


Media Blackout - Custom Cables and AKS

rebotnix Technologies

Rig Wheels Passport

Gamma Ray Digital Inc

Broadcast Solutions Inc

Glidecam

Technodolly

Ritter Battery

Metropolis Post

CineTape

Visual Products

New Pro Video - New and Used Equipment

Paralinx LLC

Aerial Filmworks

Willys Widgets

CineLab

FJS International, LLC

Wooden Camera

Tai Audio

Abel Cine

The Slider

CineTape

Paralinx LLC

Wooden Camera

The Slider

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Ritter Battery

Glidecam

Tai Audio

Gamma Ray Digital Inc

Broadcast Solutions Inc

Visual Products

Metropolis Post

CineLab

Technodolly

Rig Wheels Passport

Aerial Filmworks

Abel Cine

Willys Widgets

New Pro Video - New and Used Equipment

FJS International, LLC

rebotnix Technologies