Jump to content


Photo

Final Cut Pro 5.1 doesn't launch


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Yancey Franco

Yancey Franco
  • Basic Members
  • PipPip
  • 24 posts
  • Cinematographer
  • West Covina, CA

Posted 31 October 2007 - 02:51 AM

I've been trying everything I can think of but I hope I can get some help in here.

I'm using Final Cut Studio 5.1 and none of the programs will launch now. I have not updated to Leopard, I repaired the permissions and got rid of the preferences, then finally got rid of everything having to do with FCS and re-installed it.

It still does not work. Can someone help me??

I have enough RAM and everything worked fine until now.
  • 0

#2 Dragan Stojkic

Dragan Stojkic

    New

  • Basic Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Digital Image Technician

Posted 10 November 2007 - 02:29 PM

Try with "FCP rescue". You can find it on the ww, it's free. It heleped me to fix some tihngs in FCP after the crash.
  • 0


FJS International, LLC

Opal

Abel Cine

Rig Wheels Passport

Willys Widgets

rebotnix Technologies

Wooden Camera

The Slider

Gamma Ray Digital Inc

Tai Audio

Paralinx LLC

Visual Products

Aerial Filmworks

CineLab

Media Blackout - Custom Cables and AKS

CineTape

Glidecam

Technodolly

Metropolis Post

Broadcast Solutions Inc

Ritter Battery

Opal

Abel Cine

Glidecam

Technodolly

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Gamma Ray Digital Inc

rebotnix Technologies

Willys Widgets

CineLab

Ritter Battery

Rig Wheels Passport

CineTape

Metropolis Post

Visual Products

FJS International, LLC

Paralinx LLC

Broadcast Solutions Inc

Aerial Filmworks

The Slider

Tai Audio

Wooden Camera