Jump to content


Photo

trouble with multi-clip footage


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Tim O'Connor

Tim O'Connor
  • Sustaining Members
  • 860 posts
  • Other
  • Boston, Massachusetts

Posted 12 December 2007 - 11:43 PM

I operated one Mini-DV camera on a three camera shoot that is planned to be
edited in Final Cut Pro with the multi-clip feature. So far, these have all worked
when we've done them before with three Mini-DV cameras but this time one of the
cameras recorded to a cheapo Aiptek to its memory card so that capture time could
be reduced as that footage should be drop and drag. However the editor tells me that
the memory card footage isn't working on the timeline. I think that it's AVC? Does
anybody know what to do?

This was a test so the third camera also recorded to Mini-DV as a back-up but if
this can be figured out we're considering getting some of these Aipteks for each camera
for certain event coverage. The quality is just okay but for our purposes that may
be suitable and cutting down hours of capture time would definitely make it worth it.
Thanks.
  • 0


Aerial Filmworks

Tai Audio

Abel Cine

Metropolis Post

FJS International, LLC

New Pro Video - New and Used Equipment

Visual Products

Technodolly

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Gamma Ray Digital Inc

CineLab

Willys Widgets

Paralinx LLC

Rig Wheels Passport

Wooden Camera

The Slider

Broadcast Solutions Inc

rebotnix Technologies

Ritter Battery

Glidecam

CineTape

CineLab

Abel Cine

The Slider

Glidecam

FJS International, LLC

rebotnix Technologies

CineTape

New Pro Video - New and Used Equipment

Gamma Ray Digital Inc

Metropolis Post

Tai Audio

Technodolly

Willys Widgets

Aerial Filmworks

Wooden Camera

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Paralinx LLC

Ritter Battery

Rig Wheels Passport

Visual Products

Broadcast Solutions Inc