Jump to content


Photo

HVX 200 PROBLEM


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 John Atala

John Atala
  • Basic Members
  • PipPip
  • 85 posts
  • Cinematographer
  • L.A. & Rio de Janeiro

Posted 07 May 2008 - 02:00 AM

Ok,
The Camera simply takes Looooooooong to turn on, and some times it doesn't turn on at all. So i reset and take the battery off and put it back on and then it comes on. I have the feeling (obviously not) that it's warming up before it turns on.

Oh and sometimes it comes on and i only see image and the letterbox, no nothing on the screen. cant push no bottons AND it will not turn off! only if I remove the battery! then after that it usually comes back on...

Any similar stories?
Is there any firmware update that i should do?
I'm about to send it in.

Thanks a lot,
John Atala
  • 0

#2 Pete Von Tews

Pete Von Tews
  • Basic Members
  • PipPip
  • 89 posts
  • Cinematographer
  • Concord CA USA

Posted 08 May 2008 - 12:37 AM

Never heard of that happening. Probably a good idea to send it in for a check up.
  • 0


Visual Products

Broadcast Solutions Inc

The Slider

Wooden Camera

Glidecam

Tai Audio

CineTape

Rig Wheels Passport

Ritter Battery

rebotnix Technologies

Paralinx LLC

Opal

Abel Cine

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Aerial Filmworks

Technodolly

Gamma Ray Digital Inc

Metropolis Post

CineLab

FJS International, LLC

Willys Widgets

The Slider

Abel Cine

Gamma Ray Digital Inc

Rig Wheels Passport

Media Blackout - Custom Cables and AKS

CineLab

rebotnix Technologies

Wooden Camera

Tai Audio

Visual Products

Metropolis Post

Ritter Battery

Glidecam

Willys Widgets

Paralinx LLC

Aerial Filmworks

CineTape

Opal

Broadcast Solutions Inc

FJS International, LLC

Technodolly