Jump to content


Photo

Help with my camera...


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Brian Kerley

Brian Kerley

    New

  • Basic Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Other

Posted 13 September 2008 - 12:11 PM

So I bought an old Nikon Super Zoom 8, put batteries in her, heard the motor whir, did the light meter test, the needle moved, figured I was good. I bought a roll of 64t reversal and ran it through the camera. Did lots of tests, inside, outside, key in, key out, just to see the way the camera worked and make sure it worked. The only weird thing was that the entire time, the little "end-film" warning marker was in the lens, but I figured it was no big deal, and went about my way. So I just got the roll back from the lab, ran it through my projector and saw nothing but black....for the entire roll. So now my question is, what in the heck happened, and what can I do to hopefully get this camera to work ok? Thanks for the help guys!
  • 0


Visual Products

Wooden Camera

Metropolis Post

Broadcast Solutions Inc

CineTape

Media Blackout - Custom Cables and AKS

CineLab

Ritter Battery

Rig Wheels Passport

Abel Cine

Aerial Filmworks

Glidecam

The Slider

Opal

Gamma Ray Digital Inc

FJS International, LLC

Tai Audio

Willys Widgets

Paralinx LLC

rebotnix Technologies

Technodolly

Broadcast Solutions Inc

Aerial Filmworks

Abel Cine

Rig Wheels Passport

Wooden Camera

The Slider

rebotnix Technologies

Visual Products

Willys Widgets

Technodolly

CineTape

Metropolis Post

FJS International, LLC

CineLab

Ritter Battery

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Paralinx LLC

Tai Audio

Gamma Ray Digital Inc

Glidecam

Opal