Jump to content


Photo

Sekonic L-758 issue


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Sowatt Music

Sowatt Music

    New

  • Basic Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Cinematographer
  • Lausanne

Posted 16 January 2009 - 07:46 AM

Hello
I have an issue where the SHutter speed Mode in Ambient light does not exists. I have checked all od the custum setting and they're all set to default (0). The custom setting No 4 priorityi s set to T+F . But T priority is still not accessible
Thanks
  • 0

#2 Sowatt Music

Sowatt Music

    New

  • Basic Members
  • Pip
  • 5 posts
  • Cinematographer
  • Lausanne

Posted 16 January 2009 - 12:40 PM

below the same problem made a little clearer


Sekonic L-758 Cine Problem
Here's my issue
I cannot get in the Shutter Speed priority mode in Ambiant light status. It's like this mode down't exist on my meter.
I made sure all of my custom settings default to O.
Any idea...
Thanks
Michel
Switzerland
  • 0


Tai Audio

Paralinx LLC

New Pro Video - New and Used Equipment

Technodolly

Wooden Camera

Gamma Ray Digital Inc

Aerial Filmworks

FJS International, LLC

The Slider

CineLab

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Broadcast Solutions Inc

Glidecam

Ritter Battery

Willys Widgets

Abel Cine

Metropolis Post

Rig Wheels Passport

Visual Products

CineTape

rebotnix Technologies

Paralinx LLC

Media Blackout - Custom Cables and AKS

FJS International, LLC

Wooden Camera

Aerial Filmworks

Rig Wheels Passport

CineLab

Technodolly

Abel Cine

Visual Products

Gamma Ray Digital Inc

CineTape

Metropolis Post

Tai Audio

Willys Widgets

Ritter Battery

Glidecam

rebotnix Technologies

The Slider

Broadcast Solutions Inc

New Pro Video - New and Used Equipment