Jump to content


Photo

shure PG48


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Gareth Blackstock

Gareth Blackstock
  • Basic Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • Other
  • Ararat, Victoria Australia

Posted 25 February 2009 - 03:28 AM

hello, all.

well the pg48 arrived, nice feeling mike i must say, but i cannot get a sound out of it!? i was in the midst of comparing it with my other three mikes, which functioned normally, but not the shure. I am not using a pre-amp at this point, but from what i understand, i should still be getting audio....

i made sure it was switched on, right connections etc.

Could somebody help me with this one, as i bought it off ebay, and need to test it before i loose the chance to return it. any help would be great.

cheers, gareth
  • 0


Metropolis Post

New Pro Video - New and Used Equipment

CineLab

Glidecam

FJS International, LLC

Wooden Camera

Visual Products

Willys Widgets

Technodolly

Aerial Filmworks

The Slider

Abel Cine

Paralinx LLC

Tai Audio

Gamma Ray Digital Inc

CineTape

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Rig Wheels Passport

Ritter Battery

rebotnix Technologies

Broadcast Solutions Inc

CineLab

FJS International, LLC

Glidecam

Willys Widgets

The Slider

CineTape

Metropolis Post

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Ritter Battery

Broadcast Solutions Inc

Visual Products

Tai Audio

Paralinx LLC

New Pro Video - New and Used Equipment

Wooden Camera

Technodolly

Aerial Filmworks

Rig Wheels Passport

Abel Cine

rebotnix Technologies

Gamma Ray Digital Inc