Jump to content


Photo

7" Marshall Monitor Problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Ken Keeler

Ken Keeler
  • Basic Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • Cinematographer
  • Los Angeles

Posted 18 August 2010 - 04:52 PM

Hey all,

So heres my issue I have build 30 of the RED ONE and got a new 7" HDMI Marshall Monitor, when I have everything hooked up via HDMI because the monitor doesnt have and SDI out I get no image except the blue "no signal" screen. I have looked through the menu map multiple times and can't find a way to switch the monitor output from 720 SDI to HDMI output. The only other thing I can think is the HDMI cable is bad but its new?

any help would be awesome here is a link (CLICK HERE FOR LINK) to the exact monitor I have. also the menu never pops up on the monitor itself. has anyone else used this model before. This is my first time with the cheaper marshal monitor instead of the HD production version

Thanks
Ken Keeler
  • 0


Glidecam

Metropolis Post

Rig Wheels Passport

The Slider

Paralinx LLC

Abel Cine

Wooden Camera

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Willys Widgets

CineTape

Ritter Battery

Tai Audio

FJS International, LLC

Technodolly

rebotnix Technologies

New Pro Video - New and Used Equipment

Aerial Filmworks

Visual Products

Gamma Ray Digital Inc

CineLab

Broadcast Solutions Inc

Gamma Ray Digital Inc

Metropolis Post

The Slider

Tai Audio

Wooden Camera

Aerial Filmworks

Willys Widgets

New Pro Video - New and Used Equipment

CineTape

Ritter Battery

FJS International, LLC

Broadcast Solutions Inc

Rig Wheels Passport

Technodolly

Paralinx LLC

Glidecam

Media Blackout - Custom Cables and AKS

CineLab

Visual Products

Abel Cine

rebotnix Technologies