Jump to content


Photo

problems Editing T2I 60p footage


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Devindra Sooknanan

Devindra Sooknanan
  • Basic Members
  • PipPip
  • 25 posts
  • Cinematographer
  • Bay area, california

Posted 12 September 2010 - 04:07 PM

Hi i was wondering if anyone was having problems with editing t2i 60p footage. for some reason when i Export it it coms out in slow motion or choppy even when i export it to same specs as project (720 60p) I'm not sure what the issue is. I'm using premeire pro cs3.

Thanks
  • 0

#2 Phil Rhodes

Phil Rhodes
  • Sustaining Members
  • 12175 posts
  • Other

Posted 13 September 2010 - 08:33 AM

Need a bit more information. Take us step by step through what you're doing with the files, and tell us what you want to end up with. Be as specific as you can, then maybe someone will spot the problem.

P
  • 0


Tai Audio

Glidecam

CineTape

FJS International, LLC

Broadcast Solutions Inc

Metropolis Post

Wooden Camera

CineLab

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Aerial Filmworks

Ritter Battery

rebotnix Technologies

Paralinx LLC

Rig Wheels Passport

Gamma Ray Digital Inc

Technodolly

Visual Products

New Pro Video - New and Used Equipment

Willys Widgets

Abel Cine

The Slider

CineLab

FJS International, LLC

Visual Products

Metropolis Post

Broadcast Solutions Inc

Glidecam

Technodolly

Aerial Filmworks

Media Blackout - Custom Cables and AKS

rebotnix Technologies

Paralinx LLC

Tai Audio

Gamma Ray Digital Inc

Ritter Battery

The Slider

CineTape

Abel Cine

Rig Wheels Passport

Willys Widgets

Wooden Camera

New Pro Video - New and Used Equipment