Jump to content


Photo

Video missing in export!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Tim O'Connor

Tim O'Connor
  • Sustaining Members
  • 860 posts
  • Other
  • Boston, Massachusetts

Posted 13 October 2010 - 10:13 AM

I have edited several segments in FCP 7.02 and exported to QT to burn to DVD. Timelines have
credits, multicam edits, intros done with single camera.

All have exported okay except one which has missing video from multicam part of timeline. Credits, other footage on timeline appears in Quicktime but audio only, no video for multicam section of timeline.

Have used QT, QT Conversion, collapsed/uncollapsed multiclip, all sorts of approaches, video only export (didn't work.) Something with this multiclip I think. I can see it on timeline andf in viewer/browser.

Thanks.
  • 0


FJS International, LLC

Willys Widgets

Technodolly

Metropolis Post

Aerial Filmworks

Abel Cine

Visual Products

Ritter Battery

The Slider

rebotnix Technologies

CineTape

Tai Audio

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Opal

CineLab

Gamma Ray Digital Inc

Rig Wheels Passport

Paralinx LLC

Wooden Camera

Glidecam

Broadcast Solutions Inc

Gamma Ray Digital Inc

Media Blackout - Custom Cables and AKS

The Slider

Ritter Battery

Aerial Filmworks

rebotnix Technologies

Rig Wheels Passport

FJS International, LLC

Willys Widgets

Glidecam

Paralinx LLC

Visual Products

Opal

Wooden Camera

Technodolly

Broadcast Solutions Inc

CineLab

Abel Cine

Tai Audio

CineTape

Metropolis Post