Jump to content


Photo

Eumig P8 Phonomatic


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Gareth White

Gareth White

    New

  • Basic Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Other

Posted 26 December 2010 - 10:07 AM

Merry Christmas All!

I was given a great gift yesterday of a Eumig 8mm projector with some Chaplin reels............... A dream come true!!

I have just been going through each stage to get the projector running, as per the manual, however when I turn it on there is nothing that happens. No projector light or movement in the rollers. It was tested before it was given to me and it worked fine.

Any ideas what it could be? Fused plug is my first thought? I've been looking all around the net but can't see anyone else with the same problem.

Cheers

Gareth
  • 0

#2 Tim Halloran

Tim Halloran
  • Basic Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Other

Posted 26 December 2010 - 02:22 PM

Try asking here:

http://8mmforum.film.../ultimatebb.cgi

or here:

http://www.mrelmo.co...ormat/index.php

They're more about projectors at those forums, with some seriously knowledgeable folks.

Tim
  • 0


Visual Products

Willys Widgets

Metropolis Post

Broadcast Solutions Inc

Rig Wheels Passport

Ritter Battery

New Pro Video - New and Used Equipment

Technodolly

CineTape

Wooden Camera

Gamma Ray Digital Inc

Aerial Filmworks

Glidecam

Abel Cine

Media Blackout - Custom Cables and AKS

The Slider

Paralinx LLC

rebotnix Technologies

Tai Audio

FJS International, LLC

CineLab

Rig Wheels Passport

Technodolly

Broadcast Solutions Inc

Abel Cine

Willys Widgets

rebotnix Technologies

FJS International, LLC

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Ritter Battery

The Slider

Glidecam

Visual Products

Gamma Ray Digital Inc

Paralinx LLC

Wooden Camera

Tai Audio

New Pro Video - New and Used Equipment

CineTape

Metropolis Post

CineLab

Aerial Filmworks