Jump to content


Photo

Fan Error with Firmware 1.0.8.1.00

C300 C300EF Firmware Firmware 1.0.8.1.00

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Sean Elder

Sean Elder
  • Basic Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Cinematographer
  • Houston, Texas

Posted 21 February 2013 - 11:51 AM

Has anyone report any fan error messages with the EF Version of the C300??? I've been having that issue with mine, it still works fine after clearing out the message, but that kind of error message worries the crap outta me!!!


  • 0

#2 Sean Elder

Sean Elder
  • Basic Members
  • PipPip
  • 76 posts
  • Cinematographer
  • Houston, Texas

Posted 05 March 2013 - 10:29 AM

[***UPDATE***]

 

After sending the camera into Canon; they found a small bit of dirt in the fan assembly, and they removed it along with a sensor cleaning.

WHEW!!!


  • 0



Opal

CineTape

Glidecam

FJS International, LLC

Metropolis Post

Rig Wheels Passport

Aerial Filmworks

Visual Products

Technodolly

Tai Audio

The Slider

Abel Cine

Willys Widgets

rebotnix Technologies

Paralinx LLC

Wooden Camera

Broadcast Solutions Inc

Ritter Battery

CineLab

Gamma Ray Digital Inc

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Paralinx LLC

Tai Audio

Rig Wheels Passport

Wooden Camera

Aerial Filmworks

Metropolis Post

Broadcast Solutions Inc

Ritter Battery

Opal

Gamma Ray Digital Inc

Media Blackout - Custom Cables and AKS

CineTape

Glidecam

Visual Products

FJS International, LLC

The Slider

Technodolly

rebotnix Technologies

Willys Widgets

CineLab

Abel Cine