Jump to content




Photo

Help with Nizo S56 - No power


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Christopher Lee

Christopher Lee
  • Basic Members
  • PipPip
  • 14 posts
  • Student
  • Cypress

Posted 04 December 2015 - 10:49 PM

I bought a Nizo S56 a little while back and unfortunately it came broken.  I cleaned the battery compartments for both the meter and motor very well with rubbing alcohol multiple times.  Yet it still didn't operate besides the power zoom.  Any ideas on what could be wrong? Also, the entire side plate (not the side with the controls) is very loose and can be slightly opened when pulled to the side. How do i close the side plate back up? 


  • 0




#2 Mike Brooks

Mike Brooks

    New

  • Basic Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Other
  • Dallas

Posted 30 December 2015 - 09:32 PM

Let me know if you find out, I have the exact same power problem.  For awhile it seemed to click off a single frame, but now...nothing.  I was wondering at first if some sort of setting was off/on, but I've run through everything I could think of


  • 0


Visual Products

Abel Cine

CineTape

Willys Widgets

Glidecam

Metropolis Post

Aerial Filmworks

The Slider

rebotnix Technologies

Paralinx LLC

Rig Wheels Passport

CineLab

Tai Audio

Technodolly

Zylight

Ritter Battery

Pro 8mm

Broadcast Solutions Inc

Glidecam

Rig Wheels Passport

Willys Widgets

rebotnix Technologies

Pro 8mm

Tai Audio

Paralinx LLC

Technodolly

CineLab

CineTape

Zylight

Visual Products

Broadcast Solutions Inc

Aerial Filmworks

The Slider

Metropolis Post

Ritter Battery

Abel Cine