Jump to content


Photo

Sony FX1 not syncing with Powerbook?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 chimpanzee

chimpanzee

    New

  • Basic Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Cinematographer

Posted 27 June 2005 - 04:08 AM

I've been using a Sony FX1 with a 1.5Ghz Powerbook, using iMovie.

A/V -> DV set to ON
iLINK CONV set to ON (HDV -> DV)

[ Can someone clarify these settings for me? I haven't been able to get iMovie to digitize HD video..only downconverted DV ]

All of a sudden, iMovie can't communicate with the FX1.

I was doing an edit..digitized some video. Then, it quit syncing with the FX1. I have a Sony Digital8 camcorder..& it syncs to it fine.

Is there something wrong with the FX1, or are my settings wrong?

Someone suggested deleting the preferences file for iMovie. I tried it, but that didn't help.

I'm using the FX1 in a dusty environment (desert offroad racing):

http://www.jumplive....a500/index.html

[ see the Robby Gordon video ]

Maybe the FW connector is fouled up because of the dust?

I don't what's going on..

Any suggestions?
  • 0


Wooden Camera

Broadcast Solutions Inc

Gamma Ray Digital Inc

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Aerial Filmworks

Tai Audio

Glidecam

Willys Widgets

FJS International, LLC

Visual Products

CineTape

rebotnix Technologies

Metropolis Post

Technodolly

Ritter Battery

Rig Wheels Passport

The Slider

CineLab

Abel Cine

Paralinx LLC

New Pro Video - New and Used Equipment

Visual Products

Rig Wheels Passport

CineLab

Media Blackout - Custom Cables and AKS

Abel Cine

Metropolis Post

Ritter Battery

Technodolly

Wooden Camera

Tai Audio

Paralinx LLC

Gamma Ray Digital Inc

New Pro Video - New and Used Equipment

rebotnix Technologies

Willys Widgets

CineTape

Broadcast Solutions Inc

Aerial Filmworks

FJS International, LLC

The Slider

Glidecam